Ogórek małosolny to rodzaj warzywa, które jest bardzo chętnie wykorzystywane przez kucharzy podczas przyrządzania potraw kuchni polskiej. Do ukiszenia ogórków będziemy potrzebować następujące składniki: koper, czosnek, gorczyca, ziele angielskie, sól, woda, liść i korzeń chrzanu, liście czarnej porzeczki oraz liście laurowe.
Ile kalorii (kcal)Ogórek małosolny?
Ogórek małosolny – 100 gram produktu to 11 kcal.
Ogórek małosolny – ile białka [g] ma w 100 g?
Ogórek małosolny – 100 gram produktu to 0,3 g. białka.
Ogórek małosolny – ile węglowodanów [g] ma w 100 g?
Ogórek małosolny – 100 gram produktu to 2,3 g. węglowodanów.
Ogórek małosolny – ile tłuszczy [g] ma w 100 g?
Ogórek małosolny – 100 gram produktu to 0,2 g. tłuszczy.
Dodaj komentarz