Ogórek małosolny – ile kalorii, białka, węglowodanów i tłuszczy

Ogórek małosolny to rodzaj warzywa, które jest bardzo chętnie wykorzystywane przez kucharzy podczas przyrządzania potraw kuchni polskiej. Do ukiszenia ogórków będziemy potrzebować następujące składniki: koper, czosnek, gorczyca, ziele angielskie, sól, woda, liść i korzeń chrzanu, liście czarnej porzeczki oraz liście laurowe.

Ile kalorii (kcal)Ogórek małosolny?

Ogórek małosolny – 100 gram produktu to 11 kcal.

Ogórek małosolny – ile białka [g] ma w 100 g?

Ogórek małosolny – 100 gram produktu to 0,3 g. białka.

Ogórek małosolny – ile węglowodanów [g] ma w 100 g?

Ogórek małosolny – 100 gram produktu to 2,3 g. węglowodanów.

Ogórek małosolny – ile tłuszczy [g] ma w 100 g?

Ogórek małosolny – 100 gram produktu to 0,2 g. tłuszczy.

Bądź pierwszy, który skomentuje ten wpis!

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany.


*